Toetame Tähe Noortekeskuse tegevust! – Tartu Forseliuse kool

Toetame Tähe Noortekeskuse tegevust!

30. november 2016

1.detsembrist kuni 19.detsembrini käivitab TFK õpilasesindus heategevuskampaania, mille käigus kogume  vahendeid Tähe Noortekeskuse igapäevase tegevuse toetuseks.

Tähe Noortekas on meie hea naaber ja pikaajaline koostööpartner ning  paljudele meie õpilastele pärast koolipäeva teiseks koduks. Anname ka omapoolse panuse noortekeskuse tegutsemisse!

TUUA VÕIB:

– erinevaid kontoritarbeid ja käsitöövahendeid : värvilisi pabereid, guašše, vesivärve, näpuvärve, voolimissavi, kilekaani, paberkaustu, maali- ja liimipintsleid, kleepmassi Pritt (nn pabernäts), teipi (nii läbipaistev kui kahepoolne), vildikaid, markereid, harilike ja värvilisi pliiatseid, kleepse, pliiatsiteritajaid, liimipulki, kääre, post-it pabereid, pärleid, sädelevaid liime, ilusaid paelu jms postkaartide kaunistusmaterjale jne jne
NB! Tuua võib ka  osaliselt kasutatud komplekti, kuid asjad peavad olema korralikud ja puhtadJ

diivanikatteid, vaipu (sobib nii kaltsuvaip kui muu, samuti suurus võib olla erinev), istumiseks patju (st kattega nn dekoratiivpadi)

–  lauamänge, kaardimänge

– Täheka kööginurga tarvis koduseid moose ja muid hoidiseid ning kauasäilivaid kuivaineid – makarone, õlisid, maitseaineid, väikepakendis mahlad,  maiustusi (küpsised, pähklid, kuivatatud puuvilju), papptaldrikuid, plasttopse

Annetused  tooge kasti huvijuhi ruumis.
Iga annetus , olgu suur või väike -peaasi, et südamest! – on teretulnud!
Aitäh lahke südame eest!

taheka-logo

Save

Save

Save

Save


Igaüks on oluline!