Suurepärane tulemus GIS-päeval! – Tartu Forseliuse kool

Suurepärane tulemus GIS-päeval!

22. november 2016

16.novembril toimunud geograafia ja geoinfosüsteemide (GIS) teabepäeva nutiorienteerumisel ja viktoriinil osalesid 8.b klassist neli 3 liikmelist võistkonda. Nutiorienteerumises saavutas meie kooli võistkond esikoha. Võistkonna liikmed Uku Parts, Tarmo Veidenbaum ja Tauri Pannik(8.b klass).
III kohale tuli samuti meie kooli õpilaste võistkond, kuhu kuulusid Matis Rammi, Lisette Kallaste ja Jane Krõlova. Üldarvestuses  liideti ka veebiviktoriini tulemused, kokkuvõttes jäime II kohale. Võistlusel osalesid 20 kooli võistkonnad. Õpilasi juhendas õpetaja Kaari Rodima.

*

Geograafia ja geoinfosüsteemide (GIS) teabepäeva GEOGRAAFIA PANEB PAIKA eesmärgiks on populariseerida geograafiat, geoinformaatikat, kartograafiat ja nendega tihedalt seotud erialasid, tõsta geograafia õpetajate teadlikkust GIS-idest ja toetada neid õpilastes geoinformaatika, kartograafia ja geograafia erialade vastu huvi äratamisel. Lisaks on teabepäeva üheks oluliseks eesmärgiks kindlasti oskusteabe jagamine – erialaspetsialistid saavad nii omavahel kui ka õpilastele, tudengitele ja õpetajatele oskusteavet jagada.


Igaüks on oluline!