Haridusfestival 25.-27.oktoobril – Tartu Forseliuse kool

Haridusfestival 25.-27.oktoobril

21. oktoober 2016

Sügisene koolivaheaeg tuleb Tartus sisukas – 25. kuni 27. oktoobrini toimuva Haridusfestivali raames avavad 16 Tartu kooli oma uksed ning ootavad kõiki huvilisi endaga koos teadmisi koguma.

Meie kooli olete oodatud 26.oktoobril:
kell 10.00 Lõiminguvõimalused õppekavas. Tartu Forseliuse Kooli õpetajad, ruum 100
kell 12.00 Tartu Linnavalitsuse haridusosakonna õpituba “Rõõmuga kooli. Kodu ja kooli koostöö”. Aune Valk ja Kristel Ress, ruum 204

Meie kooli õpilased osalevad ka Vene laulu festivalil Annelinna Gümnaasiumi aulas, 25. oktoobril algusega kell 18.00

Haridusfestivali programmis on kokku orienteeruvalt 50 erinevat loengut, õpituba, töötuba, kontserti. Selle aasta haridusfestivali programm paistab silma just õpetajalt õpetajale pakutavate õpitubade poolest. “Eelmise aasta haridusfestivali tagasisidest tuli välja, et õpetajad ootavad peamiselt koolitusi, kus saab üksteiselt klassiruumis toimivaid võtteid õppida. Mitmed Tartu koolide õpetajad on väljakutse vastu võtnud ning vorminud oma parimatest praktikatest õpitoa,” ütles haridusosakonna juhataja Riho Raave.

Programmis on ka juhtidele mõeldud loenguid-õpitube. Näiteks külastab haridusfestivali Utrechti ülikooli professor Robert-Jan Simons, kelle loeng keskendub just kaasaegsele juhtimisele.

Kõigil soovijatel on võimalik kaasa rääkida haridusvaldkonna teemadel Haridus- ja teadusministeeriumi õpitubades, mis toimuvad igal festivalipäeval kell 14 erinevates koolides. Täpsemat info leiab festivali ajakavast.

Tartu Linnavalitsuse haridusosakond jagab oma kogemusi igal festivalipäeval kell 12. Esimesel kahel päeval keskendutakse eelmistel aastatel saadud kogemustele avatud õpperuumiga, LP-mudeliga ning kooli ja kodu koostööga. Jagatakse ka 2016. aastal väljaantud raamatuid.

27. oktoobril on kõigil huvilistel võimalik saada teada, kuidas toimub vastuvõtt Tartu lasteaedadesse, põhikoolidesse ja gümnaasiumitesse.

Haridusfestivali kavaga saab tutvuda: http://www.haridusfestival.tartu.ee

Üldjuhul on festivali kavas olevad üritused vabalt külastatavad. Mõni üritus võib eeldada eelnevat registreerumist, sel juhul on registreerimise info veebilehel konkreetse ürituse kirjelduse juures.

haridusfestival-peamine  img_6834  img_6835

img_6836  img_6837


Igaüks on oluline!